MAGEEWP

Themes for WordPress

MAGEEWP

Themes for WordPress

Homepage Forums Peony Theme Contact session – I couldn't receive any message from users

This topic contains 6 replies, has 6 voices, and was last updated by  Daniel Duarte 4 weeks, 1 day ago.

  • Author
    Posts
  • #57974

    Ada Chen
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 0
    • Total posts: 1

    I couldn’t receive any message while users sending a message from contact session.
    I didn’t receive any email,comment etc…

  • #57976

    Magee
    Keymaster
    • Topics: 30
    • Replies: 1975
    • Total posts: 2005

    Hello, you need to enable email feature on your server.

  • #58177

    priya
    Participant
    • Topics: 0
    • Replies: 1
    • Total posts: 1

    Hello,
    I used peony theme layout is beautiful but contact Us section not working.
    I couldn’t receive the mail to my mail id.
    please give the solution…..ASAP

  • #58225

    Magee
    Keymaster
    • Topics: 30
    • Replies: 1975
    • Total posts: 2005

    1. Please make sure you have set the right contact form receiver email.
    2. If you have set contact form receiver but not received message, install Postman SMTP plugin and set it correctly.
    3. If you still can’t receive messages, change a contact form receiver to check.

  • #58651

    aw
    Participant
    • Topics: 3
    • Replies: 3
    • Total posts: 6

    I’m having this same problem with the same theme and layout option. I’ve tired everything above, nothing works.

  • #60700

    Donna Lovitz
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 1
    • Total posts: 2

    Hi I’m a beginner with peony. Where is the contract form? What widget controls it? Or do I use the WordPress dashboard?

  • #62818

    Daniel Duarte
    Participant
    • Topics: 1
    • Replies: 1
    • Total posts: 2

    Hi

    i’m using Peony pro and I cannot make the “Contact” section works.

    I already set the e-mail receiver to a valid e-mail, but still not getting the messages sent from the site.

    As an alternative, I created a contact form and a new page. In this new page, I put the contact form shortcode and it is working.

    Nevertheless, I would like to have the section working as well. I already followed the steps on your reply, except installing the pluggin, since it was deactivated.

    Please let me know how to proceed.

    thank you.

You must be logged in to reply to this topic.